Antena 3 CNN Externe Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, întâlnire cu un oficial american pe tema bazei militare de la Deveselu

Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, întâlnire cu un oficial american pe tema bazei militare de la Deveselu

Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, a avut o întâlnire cu un oficial american de top pe tema bazei militare de la Deveselu.

Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, întâlnire cu un oficial american pe tema bazei militare de la Deveselu
Sursa foto: Facebook | Andrei Muraru
de Alin Tarnovschi    |    22 Ian 2022   •   12:30

"Am avut o discuție excelentă cu ambasadoarea Bonnie Jenkins, subsecretar de stat pentru controlul armamentelor și securitate internațională în cadrul Departamentului de Stat al SUA.

Am discutat despre Parteneriatul Strategic dintre România și Statele Unite, aflat anul acesta la cea de-a 25-a aniversare, despre cooperarea bilaterală în domeniul securității și apărării, inclusiv în cadrul NATO.

De asemenea, împreună cu subsecretarul de stat am evidențiat importanța proiectului strategic comun de apărare împotriva rachetelor balistice Aegis Ashore de la Deveselu, o contribuție semnificativă pentru apărarea colectivă aliată, ca parte integrantă a capabilității aliate de apărare antirachetă", a scris ambasadorul Andrei Muraru într-o postare pe pagina de Facebook.

Am avut o discuție excelentă cu ambasadoarea Bonnie Jenkins, subsecretar de stat pentru controlul armamentelor și...

Publicată de Andrei Muraru pe Sâmbătă, 22 ianuarie 2022

×
Subiecte în articol: Andrei Muraru
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close