Antena 3 CNN Externe Angajat Goldman Sachs, găsit mort după ce s-a plâns tatălui său că munceşte 100 de ore pe săptămână

Angajat Goldman Sachs, găsit mort după ce s-a plâns tatălui său că munceşte 100 de ore pe săptămână

Angajat Goldman Sachs, găsit mort după ce s-a plâns tatălui său că munceşte 100 de ore pe săptămână
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Iun 2015   •   13:31

Autorităţile din San Francisco investighează moartea unui tânăr analist angajat la Goldman Sachs, care a fost găsit fără viaţă la doar câteva ore după ce s-a plâns tatălui său că munceşte "100 de ore pe săptămână", scrie independent.co.uk.

Potrivit anchetatorilor, Sarvshreshth Gupta, în vârstă de 22 de ani, şi-ar fi luat viaţa după ce a lucrat toată noaptea, încercând să facă faţă exigenţelor de la locul de muncă.

Absolvent al Universităţii din Pennsylvania, dar născut în New Delhi, tânărul i-a scris tatălui său: "Job-ul asta nu e pentru mine. E prea multă muncă şi prea puţin timp".

"E prea mult. Nu am mai dormit de două zile, am o întâlnire cu un client mâine dimineaţă, am de terminat o prezentare, directorul meu este iritat şi lucrez singur în birou", i-ar mai fi spus tânărul tatălui lui.

Reprezentanţii Goldman Sachs, una dintre cele mai mari companii de holding bancar din lume, nu au comentat acuzaţiile privind orele prelungite petrecute de tânărul angajat la birou, însă a transmis condoleanţe familiei prin intermediul unui comunicat de presă.

×
Subiecte în articol: Goldman Sachs
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close