Antena 3 CNN Externe Un angajat McDonald’s a fost împușcat din cauza unei porții reci de cartofi prăjiți, în New York

Un angajat McDonald’s a fost împușcat din cauza unei porții reci de cartofi prăjiți, în New York

Un angajat al McDonald’s din New York se află internat în stare critică după ce a fost împușcat în timpul unei altercații cu un tânăr și mama acestuia din cauza unei porții reci de cartofi prăjiți, a anunțat ieri poliția locală.

Un angajat McDonald’s a fost împușcat din cauza unei porții reci de cartofi prăjiți, în New York
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    04 Aug 2022   •   11:38

Un chelner de la McDonald’s, în vârstă de 23 de ani, a fost împușcat în gât și rămâne internat în "stare critică", potrivit publicațiilor locale, citate de G4Media.

Tragedie a avut loc luni seară în Brooklyn. Totul ar fi început cu o ceartă banală între o femeie în vârstă de 40 de ani și angajat, din cauza unor cartofi prăjiți pe care aceasta îi considera serviți reci.

Clienta, care a declarat pentru New York Post că s-a simțit ridiculizată de personalul McDonald’s din cauza temperaturii cartofilor prăjiți, și-a sunat apoi fiul pe video. Acesta ei a dat buzna în restaurant, s-a luat la bătaie cu chelnerul și cei doi au ieșit afară să se certe. Fiul clientei a amenințat apoi cu un pistol și l-a împușcat pe angajat, potrivit poliției citate de ziar.

Poliția din New York a confirmat că un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost reținut și este acuzat de "tentativă de omor" și "posesie de armă de foc".

Prietena sa, în vârstă de 18 ani, este, de asemenea, în arest și este acuzată de "posesie de armă de foc".

 

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close