Antena 3 CNN Externe Angela Merkel lăudată chiar şi de cei mai aprigi critici, pentru "maratonul incredibil" din ultima săptămână

Angela Merkel lăudată chiar şi de cei mai aprigi critici, pentru "maratonul incredibil" din ultima săptămână

Angela Merkel lăudată chiar şi de cei mai aprigi critici, pentru "maratonul incredibil" din ultima săptămână
13 Feb 2015   •   17:52

Kiev, Moscova, Munchen, Washington, Ottawa, Minsk și Bruxelles - toate acestea în doar o săptămână de lucru pentru cancelarul german Angela Merkel, ale cărei eforturi pentru un acord de pace în Ucraina și pentru păstrarea Greciei în zona euro i-au adus laude chiar și din partea celor mai aprigi critici, comentează vineri agenția de presă Reuters, preluată de AGERPRES.

"Nu mă simt rău, iar săptămâna nici măcar nu s-a încheiat. Mâine este o zi de lucru'', a declarat joi Merkel, după ce a negociat timp de 16 ore, la Minsk, un acord de încetare a focului în estul Ucrainei, ulterior plecând la Bruxelles pentru a participa la Consiliul European informal, unde s-a discutat, printre altele, și problema datoriei Greciei. Sub o fotografie cu Angela Merkel (60 de ani) realizată la finalul discuțiilor de la Minsk, cotidianul german Bild a scris plin de entuziasm că șefa guvernului german ''a făcut în două zile ceea ce alții fac într-o săptămână de muncă''.



×
Subiecte în articol: Angela Merkel maraton Ucraina Grecia
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close