Antena 3 CNN Externe Angela Merkel a fost ”atacată” în timp ce hrănea păsările în parc

Angela Merkel a fost ”atacată” în timp ce hrănea păsările în parc

Cancelarul german, Angela Merkel, aflată la sfârșit de mandate, a vizitat parcul de păsări din Marlow, unde le-a dat de mâncare papagalilor și perușilor. Unul dintre papagali a ciupit-o de deget, iar reacția lui Merkel, făcut înconjurul presei.

Angela Merkel a fost ”atacată” în timp ce hrănea păsările în parc
Sursa foto: Twitter/thorstenbenner
de Alexandra Ionescu    |    24 Sep 2021   •   21:40

Cancelarul german Angela Merkel a fost „atacată” de un papagal când a decis să viziteze Parcul Păsărilor Marlow în timpul unui turneu în Mecklenburg-Pomerania Inferioară.

După cum arată fotografiile, o mulțime de papagali colorați zburau în jurul lui Merkel, unul dintre ei stând chiar pe capul cancelarului.

La un moment dat, una dintre păsări ar fi ciupit-o, iar Merkel s-a speriat, reacția ei fiind surprinsă în fotografii.

„Nu, nu. M-am descurcat bine cu papagalii”, a reacționat ea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La începutul săptămânii, cancelarul, împreună cu prim-ministrul statului federal Renania de Nord-Westfalia Armin Laschet din orașul Stralsund din Mecklenburg-Pomerania Inferioară, au participat la unul dintre ultimele mitinguri majore din campania electorală.

Merkel și-a luat rămas bun de la alegătorii din district, care au ales-o de opt ori la alegerile pentru Bundestagul german.

Alegerile pentru Bundestag vor avea loc pe 26 septembrie. Pe baza rezultatelor acestora, se va forma un nou guvern cu un nou cancelar, Merkel nu pretinde la un nou mandat.

×
Subiecte în articol: Angela Merkel Germania pasari
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close