x close

Angelina Jolie a vorbit despre divorțul de Brad Pitt. Care a fost de fapt motivul despărțirii

05 Feb 2018   •   13:57
Angelina Jolie a vorbit despre divorțul de Brad Pitt. Care a fost de fapt motivul despărțirii Galerie foto (1) Foto: Angelina Jolie/ Instagram

Într-un interviu recent, Jolie a vorbit despre felul în care relaţia ei cu Brad Pitt s-a destrămat.


În 2013, Angelina Jolie a hotărât sa facă o dublă mastectomie, după ce a aflat că are gena BRCA, ceea ce însemna că are 87% şanse să dezvolte o afecţiune malignă.

La doi ani dupa intervenţie, medicii i-au spus actriţei că rezultatele testelor au arătat semnele unui cancer ovarian în sistemul ei. Ca rezultat, ea a luat decizia să îşi scoata ovarele şi trompele uterine. Conform actriţei, problemele ei de sănătate au intervenit în căsnicia ei. "Pe parcursul a zece ani, mi-am pierdut mama, am avut mastectomia şi am avut operaţia chirurgicală de îndepărtare a ovarelor şi a trompelor uterine." Chiar dacă Brad a fost alături de ea şi a susţinut-o, relaţia lor mergea foarte prost, informează one.ro.

În 2015, Jolie si Pitt au lucrat împreună la filmul "By The Sea", în speranţa de a-şi repara căsnicia. "Ma bucur ca am lucrat impreuna la film. Orice s-ar fi intamplat, nu am reusit sa ne rezolvam problemele, dar am comunicat in permanenta. M-am gandit ca ar fi o buna calea pentru noi sa rezolvam problemele."

Citeşte mai multe despre:

despartire motiv divort Angelina Jolie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati