Antena 3 CNN Externe Anonymous sparge baza de date a Ministerului rus al Apărării, la câteva ore după ce au declarat război cibernetic Rusiei

Anonymous sparge baza de date a Ministerului rus al Apărării, la câteva ore după ce au declarat război cibernetic Rusiei

La doar câteva ore după ce a declarat război cibernetic Rusiei, Anonymous a revendicat o victorie semnificativă. Gruparea de hackeri a spart baza de date a Ministerului rus al Apărării.

Anonymous sparge baza de date a Ministerului rus al Apărării, la câteva ore după ce au declarat război cibernetic Rusiei
Sursa foto: Twitter/ Anonymous TV
de Cerasela Stafie    |    26 Feb 2022   •   17:29

După ce au reușit să spargă baza de date a Ministerului rus al Apărării, au postat-o ​​online pentru ca lumea să o vadă. Printre informații se numără e-mailuri, parole și numere de telefon.

În prezent, mai multe site-uri oficiale ale guvernului de la Moscova nu pot fi accesate. Anonymous susține că ei sunt cei sunt în spatele acestui atac.

 

”Hackeri din întreaga lume: vizați Rusia în numele #anonymous spuneți-le că nu iertăm, nu uităm”, a postat grupul pe Twitter:

În această dimineață, au anunțat, de asemenea, că au descoperit un cache uriaș de e-mailuri – în valoare de 200 de gigabytes – de la producătorul de arme din Belarus Tetraedr. Ei susțin că compania i-a oferit lui Putin sprijin logistic pentru invazie. Atacul a fost revendicat printr-un mesaj video pe YouTube.

Colectivul Anonymous a răspuns apelului Ucrainei pentru hackeri și lansează atacuri de spam și malware împotriva Rusiei. Ei au reușit deja să distrugă unele dintre cele mai importante site-uri web de propagandă ale țării.

Pe de altă, un grup de criminalitate cibernetică din Rusia a promis că va ataca inamicii Kremlinului dacă aceștia ajută Ucrainei. Grupul Conti și-a anunțat ”sprijinul deplin” pentru guvernul președintelui Vladimir Putin.

”Dacă cineva va decide să organizeze un atac cibernetic sau orice activitate de război împotriva Rusiei, vom folosi toate resursele noastre posibile pentru a ataca infrastructurile critice ale unui inamic”.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close