Antena 3 CNN Externe Anunț important pentru românii care merg în Franța! Alertă de călătorie de la MAE

Anunț important pentru românii care merg în Franța! Alertă de călătorie de la MAE

Anunț important pentru românii care merg în Franța! Alertă de călătorie de la MAE
Sursa foto: Foto: pexels.com
de S.T.    |    07 Dec 2018   •   22:27

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Franţa că, sâmbătă, sunt anunţate acţiuni de protest, iar autorităţile din Paris au decis închiderea mai multor instituţii de cultură şi obiective turistice, inclusiv Turnul Eiffel, ca măsură preventivă.

MAE recomandă cetăţenilor români „evitarea pe cât posibil a zonelor centrale ale Parisului în intervalul pentru care s-au anunţat proteste de stradă, să manifeste atenţie sporită în planificarea călătoriilor, fiind posibile blocaje ale drumurilor, ale barierelor cu plată de pe autostrăzi, ale staţiilor de carburant, ale suprafeţelor comerciale, precum şi ale altor elemente de infrastructură”.

Românilor li se mai recomandă să urmărească evoluţia mişcărilor de protest în mass-media franceză, chiar şi în social media.

„Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966 şi +33147052755, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă”, se arată într-un comunicat MAE.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close