Antena 3 CNN Externe Anunţ-şoc făcut de Ambasada SUA la Bucureşti

Anunţ-şoc făcut de Ambasada SUA la Bucureşti

Anunţ-şoc făcut de Ambasada SUA la Bucureşti
22 Dec 2018   •   14:06

Ambasada SUA la Bucureşti anunţă sâmbătă, după blocarea parţială a activităţii Guvernului american, că serviciile pentru paşapoarte şi vize "vor continua în perioada în care nu există fonduri alocate pentru desfăşurarea activităţii, în măsura posibilităţilor", scrie news.ro.

 'În prezent, serviciile pentru paşapoarte şi vize la Ambasadele şi Consulatele Statelor Unite din străinătate vor continua în perioada în care nu există fonduri alocate pentru desfăşurarea activităţii, în măsura posibilităţilor. Nu vom actualiza acestă pagină, cu excepţia mesajelor urgente de securitate şi siguranţă. Pentru informaţii cu privire la serviciile şi operaţiunile curente, vizitaţi travel.state.gov', anunţă rerezentanţa dilomatică pe pagina de Facebook.

Statele Unite ale Americii se află, de sâmbătă dimineaţă, într-o perioadă de “shutdown”, blocare parţială a administraţiilor federale, după eşecul tentativelor de compromis între Congres şi Casa Albă cu privire la buget şi la finanţarea construirii unui zid la frontiera cu Mexic, relatează AFP.
 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close