Antena 3 Externe Anunţul care a venit acum dinspre o ţară din Europa. "Va fi HAOS!"

Anunţul care a venit acum dinspre o ţară din Europa. "Va fi HAOS!"

de O.P.    |    13 Iun 2013   •   08:22
Anunţul care a venit acum dinspre o ţară din Europa. "Va fi HAOS!"

MAE îi atenţionează pe cei care călătoresc în Grecia că principalele organizaţii sindicale din această ţară au lansat un apel la o grevă generală de 24 de ore, pentru joi, fiind aşteptate perturbări importante în traficul public.
  
"Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care intenţionează să se deplaseze pe teritoriul Republicii Elene asupra faptului că principalele organizaţii sindicale din Grecia - GSEE (sectorul privat) şi ADEDY (sectorul public) - au lansat un apel la o grevă generală de 24 de ore pentru ziua de 13 iunie 2013, fiind aşteptate perturbări importante în traficul public", se arată într-un comunicat al MAE.
  
De asemenea, controlorii de trafic aerian au anunţat încetarea lucrului între orele orele 15.00-17.00, precizează sursa citată.
  
MAE recomandă cetăţenilor români care intenţionează să se deplaseze pe teritoriul Greciei în această perioadă să urmărească anunţurile autorităţilor locale referitoare la transportul public şi să evite implicarea în orice fel de manifestaţii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close