Antena 3 CNN Externe Apelul disperat al unor români: "Gheorghe, unde ai dispărut? Te căutăm de 15 ani!" Ajută-ne să facem imposibilul!

Apelul disperat al unor români: "Gheorghe, unde ai dispărut? Te căutăm de 15 ani!" Ajută-ne să facem imposibilul!

Apelul disperat al unor români: "Gheorghe, unde ai dispărut? Te căutăm de 15 ani!" Ajută-ne să facem imposibilul!
07 Ian 2019   •   22:04

Fratele şi cumnata unui bărbat din judeţul Olt plecat de acasă de la 14 ani încearcă să dea de urma rudei lor. Ultima dată au vorbit în 2003, pe când bărbatul se afla în Italia. 

Gheorghe Staicu, sau George, cum îi spuneau prietenii şi apropiaţii, născut  la 3 decembrie 1977, a plecat de acasă, din comuna Vulpeni, judeţul Olt,  de la 14 ani, a povestit cumnata sa, Liliana Staicu. Crescut de bunici, cărora mulţi ani după le-a trimis scrisori înduioşătoare, într-o zi a visat să scape de viaţa grea şi a luat calea străinătăţii. A lucrat mai întâi în Grecia, într-o fermă, după care s-a hotărât să plece în Italia. Cu fraţii rămaşi în ţară vorbea din când în când, nu des, pentru că nu aveau telefoane mobile şi nici posibilităţi materiale, iar convorbirile telefonice pe atunci erau un lux, a povestit cumnata. De la plecarea din ţară, „cu un buletin în mână şi atât“, pe George cei doi fraţi rămaşi acasă nu l-au mai văzut decât în fotografiile pe care tot rar le mai trimitea în ţară. Cu aceste fotografii fratele cu trei ani mai mic al lui George încearcă acum să-i dea de urme în Italia, ultima destinaţie de care familia ştia fiind Torre Boldone, din provincia Bergamo, o adresă rămânând pe ultimul pachet trimis de George rudelor din ţară.

Mai multe, pe adevarul.ro.
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close