Antena 3 Externe Aplaudat pentru că a ucis: Agresorul româncei omorâte la Roma, susţinut de zeci de italieni

Aplaudat pentru că a ucis: Agresorul româncei omorâte la Roma, susţinut de zeci de italieni

19 Oct 2010   •   14:05
Aplaudat pentru că a ucis: Agresorul româncei omorâte la Roma, susţinut de zeci de italieni
Sursa foto: Foto: gossipitaliano.it

Zeci de italieni l-au aplaudat pe agresorul româncei, Alessio Burtone, când acesta a fost transferat în arest. Tânărul în vârstă de 20 de ani care a bătut-o pe româncă într-un metrou din Roma riscă până la 18 ani de închisoare.

Prietenii şi familia lui Alessio Burtone i-au sarit în aparare. “Singurul lucru pe care îl avem este casa. Suntem dispuşi să o vindem ca să despăgubim, cât de puţin, durerea acestei familii! Fiul meu a făcut un gest impardonabil! Dar s-a simţit ameninţat!” a declarat mama agresorului.

Rezultatul autopsiei arată că Maricica Hăhăianu a murit în urma unei lovituri puternice primite în zona cefei.  Necropsia a mai arătat că nu există nici o legătură între deces şi modul în care a românca a fost tratată la spitatul din Roma. Rudele femeii i-au acuzat pe medicii italieni că au deconectat-o pe româncă prea devreme de la aparate.

Trupul româncei va fi trimis în România, pentru înmormântare. Primaria Romei a anunţat că va acoperi cheltuielile de repatriere.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close