x close

Aplaudat pentru că a ucis: Agresorul româncei omorâte la Roma, susţinut de zeci de italieni

de Antena3    |    19 Oct 2010   •   14:05
Aplaudat pentru că a ucis: Agresorul româncei omorâte la Roma, susţinut de zeci de italieni  483 Foto: gossipitaliano.it

Zeci de italieni l-au aplaudat pe agresorul româncei, Alessio Burtone, când acesta a fost transferat în arest. Tânărul în vârstă de 20 de ani care a bătut-o pe româncă într-un metrou din Roma riscă până la 18 ani de închisoare.

Prietenii şi familia lui Alessio Burtone i-au sarit în aparare. “Singurul lucru pe care îl avem este casa. Suntem dispuşi să o vindem ca să despăgubim, cât de puţin, durerea acestei familii! Fiul meu a făcut un gest impardonabil! Dar s-a simţit ameninţat!” a declarat mama agresorului.

Rezultatul autopsiei arată că Maricica Hăhăianu a murit în urma unei lovituri puternice primite în zona cefei.  Necropsia a mai arătat că nu există nici o legătură între deces şi modul în care a românca a fost tratată la spitatul din Roma. Rudele femeii i-au acuzat pe medicii italieni că au deconectat-o pe româncă prea devreme de la aparate.

Trupul româncei va fi trimis în România, pentru înmormântare. Primaria Romei a anunţat că va acoperi cheltuielile de repatriere.

Citeşte mai multe despre:

romanca roma italian
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati