Antena 3 CNN Externe A apărut Tinder-ul pentru credincioși! Întrebările la care trebuie să răspundă creştinii iubăreţi

A apărut Tinder-ul pentru credincioși! Întrebările la care trebuie să răspundă creştinii iubăreţi

Noua aplicație de întâlniri a fost creată special pentru credincioșii care doresc să-și găsească sufletul pereche, însă, pentru a se înregistra, utilizatorii trebuie să răspundă la anumite întrebări.

A apărut Tinder-ul pentru credincioși! Întrebările la care trebuie să răspundă creştinii iubăreţi
Sursa foto: pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Feb 2023   •   20:45

Aplicația Tinder pentru catolici a apărut recent în mediul virtual, iar de acum, credincioșii din Italia își pot găsi mai ușor sufletul pereche.

Astfel, pentru a se înregistra în aplicația de întâlniri, utilizatorii trebuie să precizeze care este rolul credinței în viața lor, cât de mult respectă canoanele bisericești, de câte ori merg la slujbă într-un an și care este importanța valorilor creștine pentru ei.

Biserica Catolică și-a exprimat de mai multe ori opinia despre aceste aplicații de întâlniri virtuale și susține că relațiile formate într-un astfel de sistem sunt unele superficiale și fragile.

Papa Francisc a abordat, de asemenea, acest subiect în lucrările sale și a precizat că aceste relații nu vor putea niciodată să le înlocuiască pe cele reale, deoarece lipsesc anumite elemente, precum afectivitatea, stimulii și gesturile de iubire.

Citește și: Icoanele care plâng cu mir la Buzău au costat 30 lei. Ce reprezintă fiecare şi de unde se pot achiziţiona

×
Subiecte în articol: catolici Italia tinder
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close