Antena 3 CNN Externe Apocalipsă de Revelion, pe străzile Londrei: Fetele bete criţă au făcut striptease, printre altele

Apocalipsă de Revelion, pe străzile Londrei: Fetele bete criţă au făcut striptease, printre altele

Apocalipsă de Revelion, pe străzile Londrei: Fetele bete criţă au făcut striptease, printre altele
Sursa foto: Foto: lynnrockets.wordpress.com
02 Ian 2012   •   23:39

A fost apocalipsă de Revelion pe străzile Londrei. Una a alcoolului. Mii de consumatori şi mai ales de consumatoare s-au prăbuşit pe trotuare. Fetele au dormit pe bănci, pe trotuare sau chiar in picioare. Asta când nu au făcut demonstraţii de striptease şi nu s-au fotografiat cu poliţiştii. Imaginile suprinse de jurnalişti şi de amatori sunt incredibile.

Spectacolul oficial de Anul Nou de la Londra nu a avut mai nimic în comun cu spectacolul străzii. Aici, alcoolul şi tocurile înalte au fost o combinaţie incendiară. Nimic nu a stat în calea englezoaicelor. Nici temperatura de 4 grade.

Sub ochii a 3.000 de oameni ai legii, tinerii au transformat străzile în cel mai murdar ring de dans din lume. Aici au dansat, aici s-au plimbat, aici au băut. Tot aici li s-a făcut rău.

Sau li s-a făcut foame. Peştele şi cartofii prăjiţi au un gust special când sunt serviţi pe picioare nesigure.

Altora li s-a făcut foarte somn, aşa că au dormit direct pe asfalt. Sau în corturile de prim ajutor amplasate strategic. Şi, aşa cum unele femei îşi ţin geanta aproape chiar şi în somn, pe străzile londoneze bunul cel mai de preţ a fost sticla.

La Londra, toată distracţia s-a lăsat cu 77 de arestări şi cu 600 de apeluri pe oră la Salvare. Numai că englezoaicele şi prietenii lor nu acţionează doar "acasă", în Marea Britanie. Aventurile lor bahice au speriat toată Europa, în special Spania, una dintre destinaţiile lor preferate.

 



×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close