Antena 3 CNN Externe Apple a preluat imaginile unui fotograf român. Priveliștile din Bucovina care au atras atenția în străinătate

Apple a preluat imaginile unui fotograf român. Priveliștile din Bucovina care au atras atenția în străinătate

Fotografiile unui român surprinse cu telefonul mobil în Bucovina au atras atenția companiei Apple, care le-a promovat pe pagina personală de Instagram.

Apple a preluat imaginile unui fotograf român. Priveliștile din Bucovina care au atras atenția în străinătate
Sursa foto: Instagram / Apple
de Adelina Miron    |    06 Mai 2021   •   12:07

Cătălin Urdoi a fost contactat de Apple după ce a postat două fotografii pe Instagram, surprinse în Pasul Ciumârna, un loc din Bucovina. 

View this post on Instagram

A post shared by apple (@apple)

„Fotografiile respective au fost surprinse în Pasul Ciumârna, e o locaţie din Bucovina, din acest tărâm magic şi binecuvântat de Dumnezeu unde locuiesc. Mare mi-a fost mirarea, recunosc, când acum circa două săptămâni m-au contactat. Ieri, scrolluind Instagramul, mă uit pe Apple şi, pac, ce să vezi? Surpriză: fotografiile tale. A fost un moment de emoţie pe care nu am cum să-l redau niciodată verbal.Sunt singurul român care are fotografii publicate de Apple”, a spus Cătălin Urdoi, fotograf Inquam.

Cătălin Urdoi consideră că telefonul mobil poate fi la fel de bun ca un aparat de fotografiat profesionist și că o fotografie reușită depinde de viziunea persoanei care o realizează.

„Nu e o diferenţă extraordinară atâta timp cât ştii ce vrei să faci, cât ai noţiunile de bază în fotografie. Indiferent că vorbim de aparate foto sau vorbim despre telefoane mobile, nu contează atât de mult scula pe care o ai în mână, contează foarte mult viziunea celui care o foloseşte”, a afirmat fotograful, potrivit Mediafax.

 

×
Subiecte în articol: Apple imagini fotograf
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close