Antena 3 CNN Externe Ar putea plăti scump pentru declaraţiile sale. Nepoata primului lider suprem iranian critică actualul regim

Ar putea plăti scump pentru declaraţiile sale. Nepoata primului lider suprem iranian critică actualul regim

Ar putea plăti scump pentru declaraţiile sale. Nepoata primului lider suprem iranian critică actualul regim
Sursa foto: Foto: Facebook
19 Dec 2012   •   12:47

O nepoată a primului lider suprem iranian, Ayatollah Ruhollah Khomeini, atacă „devierile” actualului regim iranian. Naeimeh Eshraghi critică actualii lideri, spunând că nu au permis dezvoltarea economiei. Femeia spune că, din cauza declaraţiilor sale, ar putea ajunge la închisoare.

Naeimeh Eshraghia a declarat pentru Daily Telegraph că doreşte să vadă „o deschidere a societăţii iraniene” în care oamenii să aibă dreptul la liberă exprimare. Femeia a avertizat Vestul că sancţiunile aplicate Iranului nu îi afectează pe lideri, ci cufundă şi mai mult populaţia în sărăcie.

Utilizatoare împătimită a Facebook-ului, Naeimeh Eshraghia a publicat numeroase mesaje pro-democraţie pe reţeaua de socializare.

"Sistemul de ghidare spirituală a guvernului promovat de bunicul meu dispunea de aprobarea oamenilor. Astăzi, această teorie a Guvernului a determinat o prăpastie între clasele sociale şi regim şi o deviere de la calea revoluţiei”, spune Naeimeh Eshraghia.





 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close