Antena 3 CNN Externe Peste o sută de oameni arestați după ce au participat la o petrecere ilegală, virală pe TikTok

Peste o sută de oameni arestați după ce au participat la o petrecere ilegală, virală pe TikTok

Cel puţin 149 de persoane a fost arestate duminică noapte în localitatea balneară Huntington Beach, din California (SUA), unde poliţia estimează că s-au reunit aproape 2.500 de persoane la o petrecere ilegală care s-a încheiat cu incidente.

Peste o sută de oameni arestați după ce au participat la o petrecere ilegală, virală pe TikTok
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    25 Mai 2021   •   22:26

Potrivit mediilor locale, o petrecere aniversară a devenit virală pe TikTok, fapt ce a alertat autorităţile care erau deja pregătire de o posibilă adunare masivă.

În pofida pregătirilor, Departamentul de Poliţie din acest oraş din sudul Californiei a precizat într-un comunicat că mulţimea de oameni a scăpat de sub control.

Pe măsură ce se adunau oamenii, unele grupuri s-au mutat de pe plajă în centrul oraşului şi au început să arunce cu sticle, pietre şi petarde. În faţa acestei situaţii, poliţia a decis să intervină şi să aplice respectarea interdicţiei de circulaţie între 23:30 şi 05:30 ora locală.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliţie din Huntington Beach, Jennifer Carey, a precizat că printre arestaţi se află 121 adulţi şi 28 minori, acuzaţi de acte de vandalism, uz de artificii ilegale şi încălcare a interdicţiei de circulaţie nocturnă, printre altele.

Sutele de petrecăreți au aruncat cu sticle, pietre și artificii în forțele de ordine, au spart geamurile mașinilor poliției și le-au măzgălit cu grafitti. În ajutorul polițiștilor din Huntington Beach au venit peste 150 de ofițeri de la alte secții din comitatul Orange, din care face parte orașul californian. 149 de persoane au fost arestate, inclusiv adolescenți.

Aceștia sunt acuzați de vandalism, de încălcarea restricțiilor și pentru că au folosit, ilegal, artificiile, potrivit NBC News.

×
Subiecte în articol: petrecere arestari

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
Taxa de pod de la Fetești a fost suspendată!
x close