Antena 3 CNN Externe Armata nord-coreeană ameninţă cu distrugerea Statelor Unite și a Coreei de Sud

Armata nord-coreeană ameninţă cu distrugerea Statelor Unite și a Coreei de Sud

Armata nord-coreeană ameninţă cu distrugerea  Statelor Unite și a Coreei de Sud
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
20 Apr 2017   •   21:22

Coreea de Nord amenință cu declanșarea unui ”atac preventiv masiv”, în cazul unei agresiuni, care ar reduce "la cenuşă" Coreea de Sud şi Statele Unite, ameninţă presa de stat subordonată regimului stalinist de la Phenian, în contextul tensiunilor cu Administraţia Donald Trump.

"În cazul în care vom lansa un atac preventiv masiv, vor fi rase de pe faţa pământului nu doar forţele imperialiste americane din America de Sud şi din alte zone învecinate, ci şi de pe teritoriul continental al Statelor Unite, care va fi redus la cenuşă", a transmis joi cotidianul Rodong Sinmun, publicaţia oficială a Partidului Muncitoresc, aflat la putere la Phenian.

"Statele Unite şi aliaţii acestora nu trebuie să se joace cu noi", a adăugat publicaţia regimului stalinist condus de Kim Jong-Un, conform postului Fox News.

În urmă cu două zile, Phenianul a difuzat o înregistrare video care simula un atac nuclear asupra unui oraş din Statele Unite ale Americii.

Administraţia Donald Trump a trimis un grup naval militar în largul Peninsulei Coreea şi a avertizat că va avea reacţii militare la teste balistice şi nucleare efectuate de Coreea de Nord.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close