x close

Armata rusă pregăteşte o importantă expoziţie militară în iunie

de S.T.    |    18 Apr 2015   •   19:18
Armata rusă pregăteşte o importantă expoziţie militară în iunie

Armata rusă pregăteşte cea mai mare prezentare de armament şi tehnică militară în iunie, unde vor fi expuse aproximativ 5.000 de piese precum tancuri, nave de război, avioane şi tehnologie spaţială, pe o suprafaţă de 5.000 de hectare în afara Moscovei, relatează Russia Today.

Expoziţia este programată pentru perioada 16-19 iunie în parcul din Kubinka din regiunea Moscova, a anunţat Ministerul rus al Apărării într-un comunicat. Toate forţele armate ruse vor participa la eveniment, inclusiv cele care se ocupă de rachete strategice, apărare aerospaţială, trupele aeropurtate, forţele terestre şi aeriene, precum şi marina.

Ministerul Apărării a declarat că expoziţia va prezenta armament greu şi uşor, drone, sisteme robotizate, biotehnologie, tehnologie laser şi radio, facilităţi militare şi medicale, noi tipuri de combustibil şi multe altele. Aceasta va include şi demonstraţii ale capacităţilor armamentului rusesc.

Ministerul rus al Apărării a invitat specialişti militari internaţionali dar şi spectatori civili la acest forum, promiţându-le vizitatorilor o şansă de a testa ehipamentul militar, de a trage cu arme de foc şi chiar de a sări cu paraşuta.

Un târg militar va funcţiona, de asemenea, pe durata expoziţiei.

Rusia este al doilea mare vânzător de arme după Statele Unite, cu exporturi de armament care au crescut cu 37% în 2010-2014.

Citeşte mai multe despre:

Armata rusa expozitie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati