Antena 3 CNN Externe Arnold Schwarzenegger, vizită surpriză într-un orăşel din ţara sa natală: Promovează energia verde

Arnold Schwarzenegger, vizită surpriză într-un orăşel din ţara sa natală: Promovează energia verde

Arnold Schwarzenegger, vizită surpriză într-un orăşel din ţara sa natală: Promovează energia verde
23 Ian 2012   •   15:17

Locuitorii unui orăşel austriac au fost încântaţi să primească vizita celui mai faimos dintre compatrioţii lor în viaţă: Arnold Schwarzenegger. Revenit pentru o vreme în ţara natală, fostul Terminator a ţinut să viziteze localitatea după ce a aflat că oficialităţile de aici îi împărtăşesc pasiunea pentru energia "curată".

Oraşul Gussing, din estul Austriei, îşi asigură cea mai mare parte a necesarului de energie din surse regenerabile. Faptul a ajuns şi la cunoştinţa lui Schwarzenegger care-şi propusese acelaşi obiectiv ca guvernator al Californiei. Aşa că localnicii s-au pomenit, în mijlocul lor, cu Arnold în carne şi oase, venit să vadă cum stau lucrurile. El a semnat generos autografe, s-a fotografiat cu toţi cei care o doreau şi chiar a dirijat fanfara locală.

În timp ce Arnold vizita centralele energetice din zonă, principalul obiectiv al vizitei sale, locuitorii şi-au mărturisit bucuria de a-l avea ca oaspete.

Primăria l-a răsplătit, la rândul său, pentru vizită cu o plachetă de bronz în onoarea sa. Iar Arnold a promis că va da oraşul ca exemplu în "cruciada" sa pentru noile surse de energie.

La plecare, Arnold nu a pierdut ocazia să reia celebra sa replică din Terminatorul: "Mă voi întoarce!" Numai că, spre deosebire de film, aici nimeni nu se teme de revenirea sa, ci, dimpotrivă, toţi îl aşteaptă deja cu nerăbdare.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close