Antena 3 CNN Externe Artiștii stradali susțin Ucraina | Mesaje de pace ilustrate pe zidurile din întreaga lume

Artiștii stradali susțin Ucraina | Mesaje de pace ilustrate pe zidurile din întreaga lume

Artiştii stradali susţin pacea din Ucraina aşa cum ştiu cel mai bine: prin graffiti. Dorinţa de încetare a războiului pornit de către forţele Federaţiei Ruse este ilustrată pe ziduri din întreaga lume.

Artiștii stradali susțin Ucraina | Mesaje de pace ilustrate pe zidurile din întreaga lume
de Andreea Ştefan    |    17 Mar 2022   •   15:24

În timp ce victimele civile cresc, pe măsură ce Putin își continuă cea de-a 22-a zi de invazie militară în Ucraina, unde bărbați și femei luptă împotriva agresiunii fără precedent, artiștii stradali din întreaga lume condamnă atacul Rusiei în felul lor: prin grafitti.

În calitate de artiști, ei au o voce pentru a vorbi și pentru a-i influența pe alții și o obligație morală de a acționa împotriva nedreptății.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Așa că și-au luat armele pașnice pe străzi și au stropit pereții cu picturi murale uimitoare, dar sfâșietoare, pentru a sprijini Ucraina.

Orașele din Țara Galilor, Suedia, SUA, Anglia, Finlanda, Germania, Italia, Franța, Scoția, Lituania, Indonezia și multe alte țări s-au transformat acum în galerii urbane care nu numai că îl critică și îl batjocoresc în mod deschis pe Putin, dar trimit sprijin către poporul Ucrainei și dau speranță oamenilor.

Mai jos sunt câteva dintre cele mai emoționante exemple care, deși în tăcere, vorbesc mai tare decât bombele.

×
Subiecte în articol: artisti pace Ucraina
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close