Antena 3 Externe Asasinul lui John Lennon rămâne după gratii. Cererea de eliberare, respinsă a şasea oară

Asasinul lui John Lennon rămâne după gratii. Cererea de eliberare, respinsă a şasea oară

08 Sep 2010   •   14:52
Asasinul lui John Lennon rămâne după gratii. Cererea de eliberare, respinsă a şasea oară
Sursa foto: Foto:clevelandleader.com

Cererea de eliberare a asasinului lui John Lennon, Mark David Chapman a fost respinsă de către autorităţi pentru a şasea oară, informează BBC News Online.

Chapman este ţinut într-o celulă specială a închisoarii Attica din New York, graţie notorietăţii dobândite. Acesta lucrează acolo ca portar, face curat în birouri şi îşi ajută colegii de detenţie într-una din bibliotecile închisorii specializate în legislaţie.

Faimosul deţinut a fost condamnat pentru uciderea lui Lennon la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, cu prelungire pe viaţă şi va mai rămâne în arest pentru cel puţin 2 ani de acum înainte. Cazierul lui Chapman este "curat", cu excepţia unor violări minore ale regulamentului intern al închisorii.

Soţia fostului membru Neatles, Yoko Ono, care s-a opus constant eliberării lui Chapman, a trimis din nou o scrisoare comisiei care analizează cazul, pentru a menţiona că părerea ei nu s-a schimbat. Următoarea audiere a deţinutului a fost stabilită pentru august 2012.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: John Lennon inchisoare
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close