Antena 3 CNN Externe Ascunzătoarea inedită a unui hoț, când s-a trezit cu Poliția la ușă. ”Picioarele mari” l-au dat de gol

Ascunzătoarea inedită a unui hoț, când s-a trezit cu Poliția la ușă. ”Picioarele mari” l-au dat de gol

Un bărbat din Marea Britanie a încercat să scape de polițiști ascunzându-se într-un loc mai puțin obișnuit. A fost dat de gol de ”picioarele mari”.

Ascunzătoarea inedită a unui hoț, când s-a trezit cu Poliția la ușă. ”Picioarele mari” l-au dat de gol
Sursa foto: Colaj/ Facebook - Swadlincote Police SNT
de Cerasela Stafie    |    06 Oct 2021   •   12:39

Polițiștii britanici au publicat pățania pe contul de Facebook. Oamenii legii îl căutau pe bărbatul de 36 de ani, suspect în cazul mai multor jafuri în regiunea în Swadlincote, Derbyshire.

Deși li s-a spus că individul nu este acasă, forțele de ordine au pătruns în locuința bărbatului. Nu mică le-a fost mirarea când l-au găsit pe acesta ascuns în șifonier.

”Deși li s-a spus că suspectul nu este acolo, au efectuat percheziții la acea adresă. Un bărbat de 36 de ani a fost arestat după ce a fost găsit ascuns în dulap, sub o pătură. Picioarele mari l-au dat de gol,” au povestit oamenii legii.

Imaginile cu omul ascuns printre haine, dar și acoperit complet de o pătură când stătea pe canapea au ajuns pe rețelele de socializare: ”dacă te putem găsi ascuns în pod? Dacă vom sări peste garduri ca să te arestăm? Chiar nu vom căuta în dulap? Nu te-am recunoaște dacă te ascunzi te sub o pătură?”, a scris Poliția din Swadlincote pe Facebook.

”Dacă fugiți de poliția Swadlincote, tot ce veți reuși este să mergeți la închisoare obosiți. În acest caz, și-a pregătit pătura pentru somnul din celulă”, a comentat un sergent.

×
Subiecte în articol: ascunzătoare hot poliție Marea Britanie
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close