Antena 3 Externe Asistentă arestată, după ce patru pacienţi au fost ucişi cu sânge rece într-o clinică de lângă Berlin

Asistentă arestată, după ce patru pacienţi au fost ucişi cu sânge rece într-o clinică de lângă Berlin

de Alexandra Ionescu    |    29 Apr 2021   •   16:26
Asistentă arestată, după ce patru pacienţi au fost ucişi cu sânge rece într-o clinică de lângă Berlin Pixabay

Patru pacienţi au fost ucişi, iar un altul a fost grav rănită într-o clinică pentru persoane cu handicap lângă Berlin, iar principalul suspect - o angajată a instituţiei - a fost arestată.

"Rănile tuturor victimelor sunt rezultatul aplicării unei violenţe intense, extreme", a subliniat poliţia într-un comunicat, fără a fi în măsură să ofere deocamdată alte detalii cu privire la circumstanţele presupuselor omucideri.

Potrivit poliţiei, cele patru persoane decedate au fost găsite în timpul serii în camerele lor din această clinică situată în Potsdam, oraş ce se învecinează cu Berlinul.

Principalul suspect este o angajată de 51 de ani a clinicii. Aceasta a fost arestată de către oamenii legii fiind principalul autor al faptelor. Motivele pentru care au fost produse crimele sunt necunoscute, relatează Chicago Sun Times

Clinica, numită Thusnelda-von-Saldern-Haus, este specializată în primirea şi îngrijirea de persoane cu handicap fizic sau mental, inclusiv persoane nevăzătoare sau cu autism.

În afară de clinica propriu-zisă, situl include clădiri de locuit, şcoli şi ateliere de lucru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close