Antena 3 CNN Externe Asistentă din Roma mărturie cutremurătoare despre durerea emoțională a coronavirus: Sunt realități paralele! Liniștea urlă!

Asistentă din Roma mărturie cutremurătoare despre durerea emoțională a coronavirus: Sunt realități paralele! Liniștea urlă!

Lucia Dario, o asistentă care îngrijește pacienții cu coronavirus la spitalul Gemelli din Roma face mărturii cutremurătoare. Aceasta spune că latura emoțională a acestei pandemii este una particulară, scrie CNN.

Asistentă din Roma mărturie cutremurătoare despre durerea emoțională a coronavirus: Sunt realități paralele! Liniștea urlă!
Sursa foto: Hepta
11 Apr 2020   •   19:17

Tot corpul devine transpirat în combinezon, trei perechi de mănuși puse una peste alta. O protecție necesară împotriva virusului. Toate o fac să se simtă stângace. Are senzația de a nu putea face mai mult, ceea ce este cel mai dificil, spune ea.

În primele zile ale crizei coronavirusului din Italia, își termina schimbul, se urcă în mașină și plângea. Se simțea inutilă.

”Camerele de izolare sunt ca niște buncăruri, sunt realități paralele”, a spus ea, descriind atmosfera înfricoșătoare de pe secție drept ”o liniște care urlă”.

×
Subiecte în articol: roma
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close