Antena 3 CNN Externe O asistentă din Italia a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce vaccina ”la chiuvetă”

O asistentă din Italia a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce vaccina ”la chiuvetă”

O asistentă din Italia a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce vaccina ”la chiuvetă”. Prețul pentru un certificat fals de vaccinare: 400 de euro.

O asistentă din Italia a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce vaccina ”la chiuvetă”
Sursa foto: Captura Youtube
de Alexandra Ionescu    |    22 Dec 2021   •   13:48

Femeia a fost demascată cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere și a unor interceptări telefonice. Unul dintre liderii mișcării No Vax, Fillippo Accept, precum și un prieten al acestuia au fost și ei arestați.

Asistenta, Anna Maria Lo Brano pretindea sume care ajungeau până la 400 de euro, pentru ca pacienților să li se poată elibera certificate verzi prin intermediul vaccinării false.

Ea folosea un tifon pentru a goli seringa, înainte de a introduce acul în brațul persoanei, care primea apoi un certificat de vaccinare.

Pe filmare se poate vedea cum femeia golește seringa într-un tifon înainte de a introduce acul în brațul persoanei, iar apoi nu face nicio mișcare, potrivit Palermo Reppublica.

În urma anchetei autoritățile au confiscat 11 certificate verzi, dobândite în mod ilegal, însă există suspiciunea că ”rețeaua” este mult mai largă.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close