Antena 3 CNN Externe ASTĂZI este adevăratul Black Friday. Iată ce se întâmplă în aceste momente la magazinele din SUA şi Marea Britanie

ASTĂZI este adevăratul Black Friday. Iată ce se întâmplă în aceste momente la magazinele din SUA şi Marea Britanie

ASTĂZI este adevăratul Black Friday. Iată ce se întâmplă în aceste momente la magazinele din SUA şi Marea Britanie
de O.P.    |    28 Noi 2014   •   07:03

Astăzi este adevăratul Black Friday, iar luptele pe cele mai bune oferte au început deja în magazinele de peste ocean, dar şi în Marea Britanie. După mai bine de o lună în care au trăit în cort, în faţa magazinelor preferate, cumpărătorii sunt dispuşi să facă orice pentru a prinde cea mai bună ofertă.

În magazinele din Londra şi din Glasgow, cumpărătorii s-au luat la bătaie pentru produsele la ofertă.



Cei care s-au ferit de aglomeraţia din magazine au rămas cu buza umflată. În Regat, site-urile marilor magazine au picat din cauza numărului prea mare de vizitatori.

Punctul fierbinte al isteriei de Black Friday rămâne în Statele Unite ale Americii, unde a luat naştere tradiţia reducerilor substanţiale.

În vreme ce americanii tradiţionalişti iau masa în tihnă, în familie, de Ziua Recunoştinţei, amatorii de oferte au stat ore întregi în faţa magazinelor ce promit reduceri substanţiale.



Cu toate acestea, estimările arată că doar 28 la sută dintre americani vor cumpăra din magazine. Cei care vor cumpăra de pe site-uri vor cheltui 89 de miliarde de dolari, anul acesta, cu 13 la sută mai mult decât anul precedent.

Pentru cei care nu apucă să prindă oferte de Black Friday există o veste bună. Prima zi de luni de după Black Friday se numeşte Cyber Monday şi este dedicată ofertelor avantajoase la cumpărături online. Anul trecut, vânzările de Cyber Monday au depăşit 2,3 miliarde de dolari.

În total, americanii vor cheltui peste 616 miliarde de dolari în ultimele două luni ale acestui an, graţie ofertelor din sezonul sărbătorilor de iarnă.


×
Subiecte în articol: Black Friday
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close