Antena 3 CNN Externe Astrologii, despre 2010: Un an al ambiţiilor şi al riscurilor

Astrologii, despre 2010: Un an al ambiţiilor şi al riscurilor

Astrologii, despre 2010: Un an al ambiţiilor şi al riscurilor
01 Ian 2010   •   19:27


Se spune că norocul şi-l face omul cu mâna lui. Totuşi, sunt mulţi cei care cred în puterea astrelor sau în puterea numerelor. Astrologii şi numeorologii ne dau veşti bune! 2010 va fi un an al progresului, în care vom avea parte de multe schimbări, dar şi de recorduri, dacă reuşim să ne mobilizam. Până la urmă, tot de noi depinde să ne fie mai bine.

Astrologii spun că 2010 este anul ambiţiilor şi al riscurilor în care trebuie să ne concentrăm asupra lucrurilor pozitive din viaţa noastră. Prima parte a anului va fi mai dificilă însă din lunile mai şi iunie lucrurile vor lua o turnură mai bună.

Astrele nu vor fi, însă, la fel de generoase şi cu guvernanţii.

Nici pe preşedintele Traian Băsescu nu îl aşteaptă un an prea bun. Chiar dacă în 2010 preşedintele va fi un spirit ceva mai liniştit şi va revizui relaţiile mai puţin bune de până în prezent, astrologii îl sfătuiesc să fie atent la sănătate mai ales în perioada iulie-septembrie.

Preşedintele nu este singurul care trebuie să fie atent la sănătate. Astrologii ne atrag atenţia că în noul an, cu toţi vom fi tentaţi să mâncăm mai mult.

În ceea ce priveşte situaţia materială, vom lua decizii neinspirate şi vom cheltui nechibzuit.

Antena 3


×
Subiecte în articol: astrologi
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close