Antena 3 CNN Externe Atac armat. Cel puțin 12 persoane au murit după ce un angajat a dechis focul la întâmplare. Bărbatul fusese concediat

Atac armat. Cel puțin 12 persoane au murit după ce un angajat a dechis focul la întâmplare. Bărbatul fusese concediat

Atac armat. Cel puțin 12 persoane au murit după ce un angajat a dechis focul la întâmplare. Bărbatul fusese concediat
01 Iun 2019   •   12:53

Un angajat al municipalității din Virginia Beach, nemulțumit că a fost concediat, a intrat vineri după-amiază în clădire și a deschis focul. Acesta a ucis 11 persoane și a rănit alte șase înainte de a fi împușcat mortal de poliție, scrie presa americană. 

Şeful poliţiei din Virginia Beach, James Cervera, a declarat într-o conferinţă de presă că sunt în curs de anchetare circumstanţele în care s-a produs atacul armat, fără a furniza multe detalii. A precizat că printre persoanele rănite se află un ofiţer de poliţie. 

Şeful poliţiei din Virginia Beach, James Cervera, a declarat într-o conferinţă de presă că sunt în curs de anchetare circumstanţele în care s-a produs atacul armat, fără a furniza multe detalii., scrie libertatea.ro. 

A precizat că printre persoanele rănite se află un ofiţer de poliţie. Atacatorul, „un vechi angajat nemulţumit”, a intrat vineri, puţin după ora locală 16:00 (20:00 GMT) în clădirea ce găzduieşte birourile angajaţilor din domeniul lucrărilor publice şi al utilităţilor, situată lângă clădirea primăriei şi a început „imediat să tragă la întâmplare”, a declarat Cervera. Oficialul a adăugat că atacatorul a fost împuşcat mortal de ofiţerii de poliţie. Atacatorul lucra de câţiva ani în cadrul departamentului municipal de lucrări publice, a precizat Cervera. 
 

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close