Antena 3 CNN Externe Un tânăr a deschis focul într-un club din sudul Italiei unde erau 300 de oameni

Un tânăr a deschis focul într-un club din sudul Italiei unde erau 300 de oameni

Au fost momente de groază într-un club din Taranto, un oraș din regiunea Regiunea Puglia, sud-estul Italiei. Un tânăr de 37 de ani a deschis focul și a rănit 10 persoane, din care una grav.

Un tânăr a deschis focul într-un club din sudul Italiei unde erau 300 de oameni
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    21 Iul 2021   •   15:56

ncidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, într-o zonă din sudul Italiei, a informat presa locală. Bărbatul care se face vinovat de împușcarea mai multor persoane a fost găsit.

Cercetările din acest caz sunt în toi, iar bărbatul este, deocamdată, suspectat, iar instanțele de judecată vor decide dacă el este cu adevărat vinovat de lucrurile de care este acuzat.

Se pare că doi tineri, unul din Grottaglie și celălalt din districtul Tamburi, au început să se certe.

Al doilea tânăr a luat un pistol de calibru 9 și a început să tragă în spațiul limitat al discotecii Lido, care la acel moment adăpostea aproximativ 300 de persoane.

Patru fete și șase băieți au fost răniți, unii dintre fiind loviți de gloanțe, iar alții răniți în haosul care s-a creat. Cu toții au fost duși la spitalul Santissima Annunziata di Taranto, iar unii dintre ei au fost operați pentru extragerea gloanțelor.

Opt tineri au fost externați în această dimineață și doi rămân spitalizați. Unul dintre ei, un băiat, este internat pe secția de chirurgie vasculară cu prognostic rezervat.

Tragedia putea fi una mult mai mare, având în vedere că în acel moment se aflau în clubul respectiv 300 de studenți. 

×
Subiecte în articol: Italia atac armat victime club
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close