Antena 3 CNN Externe Atac armat în Germania. Mai multe persoane sunt rănite

Atac armat în Germania. Mai multe persoane sunt rănite

Atac armat în Germania. Mai multe persoane sunt rănite
20 Iul 2018   •   16:34

Cel puţin 14 persoane au fost rănite vineri, dintre care două grav, într-un presupus atac cu cuţitul într-un autobuz din oraşul Luebeck din nordul Germaniei, a anunţat cotidianul local Luebecker Nachrichten. Autorul atacului a fost reţinut de poliţie, relatează Reuters, AFP şi dpa.

Un purtător de cuvânt al poliţiei, Dierk Duerbook, a declarat pentru cotidianul Bild că nimeni nu a fost ucis în atac. Poliţia nu a precizat numărul celor răniţi şi gravitatea rănilor suferite.

Un martor a relatat pentru Luebecker Nachrichten că una din victime, un bărbat, tocmai îi cedase locul unei femei în vârstă când atacatorul l-a înjunghiat în piept.

Potrivit unui alt martor, atacatorul a aruncat brusc pe jos un rucsac, a scos o armă albă şi a început să lovească la întâmplare. Suspectul are circa 35 de ani, a mai indicat publicaţia.

Poliţia din landul Schleswig-Holstein, unde se află Luebeck, a transmis anterior pe Twitter că în oraş are loc o mobilizare importantă de forţe de ordine.

"În Luebeck are loc o desfăşurare majoră a poliţiei. Analizăm situaţia şi vom reveni cu noi informaţii mai târziu" - a scris poliţia

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close