Antena 3 CNN Externe Atac armat într-un liceu din Texas. Cel puțin 10 morți și mai mulți răniți

Atac armat într-un liceu din Texas. Cel puțin 10 morți și mai mulți răniți

Atac armat într-un liceu din Texas. Cel puțin 10 morți și mai mulți răniți
18 Mai 2018   •   18:23

Mai multe persoane au fost ucise vineri după ce un atacator a deschis focul într-un liceu din Texas, au anunţat autorităţile, care au precizat că situaţia este "sub control", relatează AFP. Numărul morților s-ar ridica la zece, iar cel puțin șase persoane, printre care și un polițist, au fost rănite.

"S-a produs un incident în această dimineaţă într-un liceu, în care a fost implicat un atacator înarmat. Incidentul este în desfăşurare, dar este sub control. Au fost confirmaţi multiple victime", a precizat districtul şcolar din Santa Fe pe pagina sa de Facebook, fără a spune despre ce liceu este vorba. 

Şeriful comitatului limitrof Harris a precizat anterior că este vorba de Santa Fe High School, în suburbia oraşului Houston. 

Richard Allen, părintele unui elev, a spus la acelaşi post de televiziune că a ajuns la faţa locului la scurt timp după ce a început atacul şi că a văzut mai multe persoane luate de ambulanţă. 

"Fiul meu a spus că cineva a intrat în sala unde aveau loc cursurile de artă şi a început să tragă asupra multor elevi", a afirmat el.

A fost reținut un suspect de 17 ani, Dimitrios Pagourtzis, au anunțat autoritățile locale.

×
Subiecte în articol: atac armat liceu Texas
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close