Antena 3 CNN Externe Unitate militară din Tiraspol, lovită de o dronă kamikaze care a explodat. Reacția Guvernului din Republica Moldova

Unitate militară din Tiraspol, lovită de o dronă kamikaze care a explodat. Reacția Guvernului din Republica Moldova

O dronă kamikaze a lovit o unitate militară de la Tiraspol. După impact aceasta a explodat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mar 2024   •   19:35

Imaginile au apărut pe canalele de Telegram, acolo unde au ajuns şi imagini cu rămășițele dronei. Cei din stânga Nistrului anunță că nu au fost înregistrate pierderi de vieți omenești.

"Astăzi, un incendiu a avut loc pe teritoriul uneia dintre unitățile militare din Tiraspol, care a apărut ca urmare a unei explozii.

S-a stabilit ulterior că explozia a avut loc ca urmare a unui atac cu o dronă Kamikaze. A fost deschis un dosar penal”, conform presei din regiunea transnistreană, relatează unimedia.md.

Totodată, pe rețelele de socializare internauţii spun că ar fi fost distrus un elicopter dintr-o baza militară. 

ncidentul în cauză este o tentativă de a provoca frică și panică în regiune, iar tehnica militară din imagini nu funcționează de câțiva ani, anunță Biroul politici de reintegrare al Guvernului Rep. Moldova. Autoritățile de la Chișinău, aflate în contact cu partea ucraineană, nu confirmă vreun atac.

„Biroul politici de reintegrare a luat legătura cu celelalte autorități publice ale Republicii Moldova, iar în urma examinării imaginilor video și din schimbul de informații, comunicăm că incidentul în cauză este o tentativă de a provoca frică și panică în regiune. Tehnica militară din imagini nu funcționează de câțiva ani. Autoritățile de la Chișinău, aflate în contact cu partea ucraineană, nu confirmă vreun atac asupra regiunii transnistrene”, potrivit unui comunicat de presă.

 

×
Subiecte în articol: explozie drone kamikaze Tiraspol
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close