Antena 3 CNN Externe Starea de alertă a fost ridicată la Universitatea de stat din statul Ohio. Atacatorul a fost împuşcat

Starea de alertă a fost ridicată la Universitatea de stat din statul Ohio. Atacatorul a fost împuşcat

Starea de alertă a fost ridicată la Universitatea de stat din statul Ohio. Atacatorul a fost împuşcat
Sursa foto: Foto: Twitter
28 Noi 2016   •   19:03

Update: Autorităţile americane au ridicat alerta de la Universitatea de stat din statul Ohio, după ce atacatorul înarmat a fost împuşcat de către poliţişti, informează agenţiile de presă internaţionale.

Cel puţin opt persoane au fost rănite, iar una se află în stare critică, după ce un bărbat înarmat a deschis focul în campusul univeristăţii, transmite AFP.

"Un bărbat înarmat se află în campus. Fugiţi, ascundeţi-vă, luptaţi!" au afirmat serviciile de urgenţă ale univeristăţii într-o postare pe Twitter. "Încercaţi să vă adăpostiţi în nordul campusului".

Atacurile armate sunt frecvente în SUA, unde posesia armelor de foc este permisă de al doilea amendament al Constituţiei americane.

Ştire iniţială: Atac armat la Universitatea Ohio, SUA. O persoană înarmată este căutată acum de autorități. Oamenii aflați în apropierea campusului fsunt sfătuiți să se adăpostească, informează CNN.

Potrivit NBC News, în urma atacului, cel puțin 8 persoane au fost transportate la spital. Una dintre victime se află în stare gravă. Motivul atacului armat este încă necunoscut.

“Colegul meu de cameră și cu mine am auzit trei-patru focuri de armă. Imediat după aceea am văzut câteva echipaje de poliție și ambulanțe cum sosesc vizavi de campusul nostru”, a declarat un student.

Un alt student a scris pe o rețea de socializare că atacatorul ar fi fost capturat, însă informația nu a fost confirmată de autorități.

 

×
Subiecte în articol: atac armat
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close