Antena 3 CNN Externe Atac armat pe o plajă. În urma incidentului trei persoane au decedat, iar alte două au fost transportate de urgență la spital

Atac armat pe o plajă. În urma incidentului trei persoane au decedat, iar alte două au fost transportate de urgență la spital

Atac armat pe o plajă. În urma incidentului trei persoane au decedat, iar alte două au fost transportate de urgență la spital
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Aug 2017   •   08:28

Trei persoane au decedat, iar alte două au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mai mulţi atacatori înarmaţi au luat cu asalt o plajă populară din regiunea nord-vestică Baja California Sur din Mexic.

Potrivit News.ro, autorităţile locale nu au confirmat identitatea acestora sau dacă este vorba de o posibilă reglare de conturi între cartelurile rivale din Mexic.

Cele trei persoane decedate se odihneau împreună sub frunzele unui palmier de pe plaja San Jose del Cabo.

Nicio persoană nu a fost arestată în urma incidentului armat, care a generat panică printre turiştii din Baja California Sur.

”Am auzit focuri de armă şi am alergat spre un loc sigur. Erau focuri de armă automată”, a declarat un turist de pe plaja San Jose del Cabo.

De asemenea, cele două persoane rănite, un bărbat şi o femeie, au fost transportate de urgență la un spital din nord-vestul Mexicului.


 

×
Subiecte în articol: atacatori plaja Mexic victime panica turisti
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close