Antena 3 CNN Externe Atac cu armă albă într-o gară din Franța

Atac cu armă albă într-o gară din Franța

Atac cu armă albă într-o gară din Franța
09 Dec 2018   •   19:46

O agresiune cu armă albă a avut loc în această duminică după-amiază în gara din Mulhouse, în regiunea Alsacia, în nord-estul Franţei, informează Franceinfo, care a obţinut informaţii de la parchetul oraşului.

Potrivit deputatului de Haut-Rhin, Bruno Fuchs, o primă femeie a fost înjunghiată în spate în jurul orei locale 15:15 în incinta gării. Femeia, de naţionalitate germană, era "împreună cu fiica sa care nu a fost rănită", precizează alesul citat.

Deputatul informează că, ajungând în faţa gării, agresorul a înjunghiat în zona abdomenului o altă femeie, rănind-o grav. Un medic, care se afla în gară în acel moment, a acordat primul ajutor celor două rănite, după care acestea au fost transportate la spital.

O a treia femeie, în vârstă de 22 de ani, a fost de asemenea agresată. Ea a avut timp să se elibereze din mâinile agresorului, fără a fi rănită şi doar îmbrăcămintea i-a fost sfâşiată.

Atacatorul, calificat drept "dezechilibrat" de o sursă poliţienească, reuşise să fugă, dar a fost ulterior reţinut şi plasat în arest preventiv, relatează France Bleu.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close