Antena 3 CNN Externe ATAC la Seattle. Cinci persoane au fost ucise

ATAC la Seattle. Cinci persoane au fost ucise

ATAC la Seattle. Cinci persoane au fost ucise
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Apr 2013   •   08:51

Cinci persoane au fost împuşcate mortal într-un complex de apartamente din Federal Way, la sud de Seattle. Printre acestea se află şi atacatorul, care a fost împuşcat de poliţişti, relatează CNN.

Potrivit şefului poliţiei din Federal Way, incidentul a pornit de la o dispută de natură domestică.

Un bărbat a început să se certe cu o femeie cu care împărţea un apartament în complexul Pinewood şi a împuşcat-o mortal. Ulterior, acesta a ieşit în parcarea complexului şi a împuşcat mortal alţi doi bărbaţi.

Atacatorul s-a întors la apartamentul său şi a luat o puşcă. Vecini care au auzit focuri de armă au ieşit din locuinţe, iar atacatorul a tras prin uşa apartamentului asupra unuia dintre vecini, pe care l-a ucis.

Poliţia l-a interceptat în timp ce se întorcea spre parcare.Forţele de ordine i-au ordonat să arunce arma, dar acesta a refuzat, iar ofiţerii au deschis focul, potrivit şefului poliţiei. Bărbatul a aruncat arma şi a continuat să meargă spre parcare, de unde a luat altă armă. Poliţiştii i-au ordonat din nou să arunce arma, dar acesta a refuzat, după care au tras asupra lui omorându-l.






 

 

 

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close