Antena 3 CNN Externe Atac sângeros în Rusia. Șapte persoane au fost înjunghiate pe stradă

Atac sângeros în Rusia. Șapte persoane au fost înjunghiate pe stradă

Atac sângeros în Rusia. Șapte persoane au fost înjunghiate pe stradă
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
19 Aug 2017   •   12:07

Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat mai mulți oameni în oraşul Surgut, din Rusia. Individul a reușit să rănească șapte persoane, înainte să fie împușcat mortal de polițiști.

Potrivit presei locale, victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un dosar penal a fost iniţiat pentru “tentativă de crimă”.

„Din păcate, mediatizarea acestor atacuri declanșează în mintea celor deja radicalizați nevoia de a face la fel. Nu mai e nevoie de arme, nu mai e nevoie de un plan bine stabilit, nu mai e nevoie de finanțare. Pur și simplu vezi ce face un alt adept al unei organizații extremiste și faci și tu la fel. E genul de amprentă care nu văd cum ar putea fi oprită, atâta vreme cât persoanele acestea nu sunt cunoscute pentru manifestările lor radicale. Nu știu cum se poate depista un astfel de individ care pur și simplu se uită la televizor sau pe internet și se gândește că ar fi bine să facă și el la fel”, a precizat Radu Tudor, realizator „Punctul de Întâlnire”.

Surgut este cel mai mare oraş din provincia Khanti-Mansi, aflată la est de Urali. Localitatea are o populaţie de peste 360.000 de oameni şi este un centru important pentru producţia de petrol şi gaze. 

×
Subiecte în articol: atac Rusia persoane strada
Parteneri
Iubita lui Eduard Giosu rupe tăcerea: ”Abia respira! Ei făceau glume!”
x close