Antena 3 CNN Externe Atac terorist la New York. Un suspect a fost reținut - VIDEO

Atac terorist la New York. Un suspect a fost reținut - VIDEO

Atac terorist la New York. Un suspect a fost reținut - VIDEO
de M.Z.    |    31 Oct 2017   •   23:30

O camionetă a intrat marţi după-masă pe o pistă de biciclete din districtul Manhattan din New York, unde a făcut 19 victime, dintre care 8 decedați; şoferul a fost doborât de gloanţele poliţiei, potrivit surselor oficiale din cadrul forţelor de ordine şi serviciilor de ambulanţă, citate de agenţiile de presă internaţionale.

Ministerul de externe de la Buenos Aires a comunicat marţi că cinci dintre morţi sunt argentinieni - un grup de prieteni din Rosario, care sărbătoreau 30 de ani de la absolvirea politehnicii din această localitate, informează AFP. Printre cei care şi-au pierdut viaţa se numără şi o femeie din Belgia, iar alţi trei belgieni, membri ai aceleiaşi familii, sunt răniţi şi au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale, a declarat ministrul de externe de la Bruxelles, Didier Reynders, agenţiei Belga, preluate de DPA.

În urma incidentului, preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunţat pe Twitter că a ordonat Departamentului de Securitate Internă să intensifice "programul de verificare extremă" aflat deja în desfăşurare. "E bine să fim corecţi politic, dar nu pentru asta!" a adăugat liderul de la Casa Albă într-un mesaj în reţeaua socială menţionată.

 

 

 

 

 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close