Antena 3 CNN Externe Premierul Ungariei, acuzaţii grave la adresa României. Bogdan Chirieac: Aberaţia e atât de mare, că nu o poţi combate

Premierul Ungariei, acuzaţii grave la adresa României. Bogdan Chirieac: Aberaţia e atât de mare, că nu o poţi combate

Premierul Ungariei, acuzaţii grave la adresa României. Bogdan Chirieac: Aberaţia e atât de mare, că nu o poţi combate
29 Feb 2016   •   19:39

Premierul Ungariei acuză autorităţile române că duc o campanie de înlăturare a politicienilor de etnie maghiară.

„Aşa cum văd eu lucrurile, în România, sub pretextul luptei împotriva corupţiei şi al apărării justiţiei, există de fapt o campanie politică împotriva politicienilor maghiari. Nu ne bucură să vedem acest lucru, bănuim că în joc nu este numai justiţia, ci înlăturarea liderilor politici ai minorităţii maghiare, motiv pentru care ne vom exprima împotriva acestei tendinţe la momentul şi cu greutatea potrivite”, a afirmat Viktor Orban.

„E un personaj foarte interesant, face doar nefăcute, iar Europa nu are nimic de reproşat. Domnul ăsta, în mod aberant ne explică faptul că minoritatea maghiară este discriminată...aberaţia este atât de mare încât nu poţi să o combaţi. Aberaţia trece, e preluată de agenţiile internaţionale, pe lângă faptul că suntem cei mai corupţi din sistemul solar, acum discriminăm maghiarii” a spus Bogdan Chirieac, luni, în emisiunea "La Ordinea Zilei".

×
Subiecte în articol: Viktor Orban atac discriminare
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close