Antena 3 CNN Externe Atacatorii din San Bernardino sunt în libertate. Autoritățile avertizează că sunt îmbrăcați în haine militare

Atacatorii din San Bernardino sunt în libertate. Autoritățile avertizează că sunt îmbrăcați în haine militare

Atacatorii din San Bernardino sunt în libertate. Autoritățile avertizează că sunt îmbrăcați în haine militare
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Dec 2015   •   23:41

Autoritățile din San Bernardino sunt pe urmele a trei persoane suspectate că au împușcat mortal 12 oameni și au rănit alți 8, într-un atac armat la un centru pentru persoane cu dizabilitați de dezvoltare, precum cele diagnosticate cu autism, scrie abcnews.go.com.

Șeriful din San Bernardino a avertizat că suspecții sunt foarte înarmați și poartă veste antiglont. Mai mult, atacatorii sunt îmbrăcați în haine militare.Toate şcolile, centrele comerciale şi instituţiile din comitatul californian San Bernardino au fost închise în urma atacului armat.

Cel puţin 12 persoane au fost împuşcate mortal, iar alte opt au fost rănite într-un incident armat care a avut loc în oraşul californian San Bernardino, afirmă surse citate de ABC News.

Atacul a avut loc la un centru pentru tratarea persoanelor cu deficienţe comportamentale (Inland Regional Center) situat în zona Waterman din San Bernardino, un orăşel de 200.000 de locuitori situat la 100 de kilometri est Los Angeles.


×
Subiecte în articol: atac armat
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close