Antena 3 CNN Externe ATACUL cu BOMBĂ din BOSTON. Anunţul pe care Ministerul român de Externe l-a făcut în urmă cu scurt timp

ATACUL cu BOMBĂ din BOSTON. Anunţul pe care Ministerul român de Externe l-a făcut în urmă cu scurt timp

ATACUL cu BOMBĂ din BOSTON. Anunţul pe care Ministerul român de Externe l-a făcut în urmă cu scurt timp
de O.P.    |    16 Apr 2013   •   10:24

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, marţi dimineaţă, că printre victimele exploziilor care au avut loc la maratonul de la Boston nu au fost identificaţi cetăţeni români.

"Consulatul General  al României la New York se află în legătură permanentă cu autorităţile locale. Departamentul de Stat SUA a constituit o celulă de criză la care misiunile diplomatice pot solicita informaţii cu privire la proprii cetăţeni", se menţionează într-un comunicat de presă transmis de MAE, marţi dimineaţă, legat de exploziile produse la maratonul de la Boston.
  
Ministerul român de Externe mai precizează că din informaţiile obţinute până în prezent de către Consulatul General  al României la New York reiese că printre victimele tragicului eveniment nu au fost identificaţi cetăţeni români.
  
Trei persoane au fost ucise şi alte 144 au fost rănite, luni, în două explozii violente care au avut loc la maratonul din Boston (nord-estul Statelor Unite), carnagiul producându-se în plin centru al oraşului.
  
Cele două explozii s-au produs "simultan", în apropierea liniei de sosire, la aproximativ 50-100 de metri distanţă, potrivit şefului poliţiei din Boston Ed Davis.

×
Subiecte în articol: atac bomba boston
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close