Antena 3 CNN Externe Atentat la o școală de poliție! Cel puțin 21 de persoane au murit - VIDEO

Atentat la o școală de poliție! Cel puțin 21 de persoane au murit - VIDEO

Atentat la o școală de poliție! Cel puțin 21 de persoane au murit - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
18 Ian 2019   •   10:48

Cel puţin 21 de ofiţeri de poliţie au fost ucişi într-o explozie care a avut loc joi în incinta Academiei de Poliţie din capitala columbiană Bogota.

Explozia a fost cauzată de o maşină-capcană care a vizat Academia de Poliţie "General Santander", situată în sudul capitalei columbiene. Maşina a forţat intrările spre incinta Academiei, potrivit RCN.

"Din nefericire, bilanţul preliminar este de 21 de persoane ucise, inclusiv autorul, şi de 68 de răniţi, care au fost transportaţi la diferite spitale", a semnalat poliţia columbiană, într-un comunicat.

Explozia a declanşat un incendiu, iar ferestrele clădirilor învecinate au fost sparte. Ambulanţe şi pompieri au sosit la faţa locului. 

Poliţia a precizat că au fost utilizate 80 kg de explozibil, încărcate într-un vehicul care s-a izbit în mod violent" de academia de poliţie.

Autorităţile l-au identificat pe autor, dar nu au informat despre posibile legături ale acestuia cu vreuna dintre grupările armate ilegale.

Columbia nu a mai fost scena unui atac atât de sângeros din 2006, amintesc mass-media columbiene. Deocamdată nu există informaţii cu privire la posibilii autori ai atacului.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Columbia atentat Politie morti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close