Atentat sinucigaş la Damasc. Mai mulţi morţi şi răniţi

02 Iul 2017   •   12:06
Atentat sinucigaş la Damasc. Mai mulţi morţi şi răniţi Foto: Agerpres

Update 12.06: Cel puţin nouă persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 15 au fost rănite în urma unui atentat sinucigaş care a zguduit sectorul de est al capitalei siriene Damasc duminică dimineaţa, potrivit Observatorului sirian pentru drepturile omului (OSDO), citat de AFP. 

Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa şi altele au fost rănite duminică dimineaţa în urma exploziei unei maşini capcană la bordul căreia se afla un atacator sinucigaş în estul capitalei siriene Damasc, a relatat televiziunea de stat, care a menţionat că alte două atacuri au fost dejucate. 

"Autorităţile competente au urmărit trei vehicule capcană şi au reuşit să facă în aşa fel ca două din ele să explodeze la intrarea în Damasc. Acestea au încercuit a treia maşină capcană în piaţa Tahrir, unde un terorist (aflat la bordul său) a detonat-o, provocând un număr de morţi şi răniţi", a relatat televiziunea siriană, citată de France Presse. 

Potrivit Reuters, care citează de asemenea televiziunea de stat siriană, cele două maşini capcană au fost distruse într-un loc separat în vestul capitalei Damasc.

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close