Antena 3 CNN Externe Scene de apocalipsă la Paris. Martor: "Am văzut mai multe corpuri în sânge la pământ"

Scene de apocalipsă la Paris. Martor: "Am văzut mai multe corpuri în sânge la pământ"

Scene de apocalipsă la Paris. Martor: "Am văzut mai multe corpuri în sânge la pământ"
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
de S.T.    |    14 Noi 2015   •   01:58

Scene de apocalipsă vineri seară la Paris, teatru al unei serii de atacuri ucigaşe simultane care au făcut cel puțin 60 de morți, comentează AFP, potrivit agerpres.ro.

Un bărbat în lacrimi povestește că sora lui a fost omorâtă. Alături, mama lui izbucnește în plâns și i se aruncă în brațe. "Nu vor să ne lase să trecem", explică el, arătând intersecția, la 50 de metri mai departe.

"Am auzit zgomotul împușcăturilor, 30 de secunde de rafale, a fost interminabil, ar crezut că este un foc de artificii", povestește Pierre Montfort, care locuiește în apropiere de strada Bichat, unde a avut loc unul din atacuri. Un alt martor descrie scena: "Pe moment, nu se văd decât flăcările care ies din armă, ne-a fost frică, ne întrebam dacă o să tragă asupra ferestrelor?".

Florence spune că a sosit "pe scuter la câteva minute după". "Era suprarealist, toată lumea era întinsă la pământ. Nimeni nu mișca în restaurantul Petit Cambodge și toți oamenii erau la pământ în barul Carillon. Era multă liniște, oamenii nu înțelegeau ce s-a întâmplat. O fetiță era purtată pe brațe de un bărbat. Părea moartă", explică ea.

Aceleași scene de război pe strada Charonne, mai spre est. Camioane ale pompierilor pornesc cu toate sirenele urlând.

Un martor spune că a auzit focuri de armă timp de "două, trei minute", "rafale". "Am văzut mai multe corpuri în sânge la pământ. Nu știu dacă erau morți", afirmă el.

"Era sânge peste tot", confirmă un alt martor, vorbind despre focuri de armă foarte puternice în mai multe rânduri.

×
Subiecte în articol: Atentat terorist Paris apocalipsa
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close