Antena 3 CNN Externe Atentatul cu bombă din Boston. Primele cuvinte rostite de Ţarnaev din închisoare: "Nu spune nimic. Am MULŢI BANI"

Atentatul cu bombă din Boston. Primele cuvinte rostite de Ţarnaev din închisoare: "Nu spune nimic. Am MULŢI BANI"

Atentatul cu bombă din Boston. Primele cuvinte rostite de Ţarnaev din închisoare: "Nu spune nimic. Am MULŢI BANI"
de O.P.    |    05 Iun 2013   •   10:34

Mama lui Djohar Ţarnaev, unul dintre presupuşii autori ai atentatului de la Boston, a pus la telefon, pentru postul britanic de televiziune Channel 4, înregistrarea unei conversaţii pe care a purtat-o în rusă cu fiul său, deţinut la închisoarea-spital Devens, în Statele Unite.

Channel 4 a difuzat un interviu cu mama tânărului, în care ea a pus la telefon înregistrarea conversaţiei telefonice pe care a purat-o cu fiul său săptămâna trecută.

"Totul este bine, te rog să nu spui nimic", îi spune în rusă Djohar Ţarnaev mamei sale, potrivit traducerii în engleză a postului, afişate pe ecran. Întrebat dacă suferă, Djohar Ţarnaev răspunde în rusă "nu, bineînţeles că nu. Pot să mănânc deja, pot (să fac acest lucru) de mult timp".

"Îmi dau orez şi pui, acum, totul este bine", adaugă el.Mama lui Djohar Ţarnaev, care susţine în continuare că fiii ei sunt nevinovaţi, a declarat că fiul ei este ajutat financiar.

"L-am întrebat dacă îi putem trimite ceva, iar el a răspuns «mamă, nu îţi face griji pentru mine, am bani, cineva a deschis un cont pentru mine şi mi se trimit bani aici, am mulţi bani»", spune ea în acest interviu.

"L-am întrebat cât, iar el mi-arăspuns că mii de dolari", a adăugat ea. Ea a mai spus că fiul său "citeşte Coranul în închisoare şi cere ajutorul lui Allah".

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close