Antena 3 CNN Externe Atentatul din Belgia: Un CADAVRU, descoperit în locuinţa atacatorului. Află mai multe informaţii despre MONSTRUL DIN LIEGE

Atentatul din Belgia: Un CADAVRU, descoperit în locuinţa atacatorului. Află mai multe informaţii despre MONSTRUL DIN LIEGE

Atentatul din Belgia: Un CADAVRU, descoperit în locuinţa atacatorului. Află mai multe informaţii despre MONSTRUL DIN LIEGE
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Dec 2011   •   09:47
Autorităţile belgiene au descoperit, în locuinţa autorului atentatului din Liege, cadavrul unei femei, informează presa belgiană citată de AFP.

Trupul femeii a fost găsit în timpul percheziţiei efectuate la domiciliul lui Nordine Amrani. Cadavrul aparţine unei femei în vârstă de 45 de ani, care era menajera vecinei agresorului.

Marţi dimineaţa, în timp ce aceasta pleca de la serviciu, Amrani ar fi invitat-o la el sub pretextul să îi dea ceva de muncă. Ulterior, bărbatul ar fi agresat-o şi ar fi ucis-o.

Nordine Amrani , un locuitor din Liege în vârstă de 33 de ani, fusese deja condamnat de mai multe ori pentru posesie ilegală de arme şi trafic de droguri.  În atentatul de marţi, el a ucis marţi doi adolescenţi, în vârstă de 15 şi, respectiv, 17 ani, o femeie în vârstă de 75 de ani şi un bebeluş de 17 luni.



Alte 125 de persoane au fost rănite, majoritatea din cauza cioburilor rezultate după spargerea geamurilor unor staţii de autobuz lovite de grenadele lansate de agresor.

Procuror: Autorul atacului din Belgia s-a sinucis

Autorul atacului comis marţi la Liege s-a sinucis trăgându-şi un glonţ în cap, a anunţat miercuri procurorul oraşului, Daniele Reynders, citat de AFP.

"Nordine Amrani s-a sinucis cu un glonţ în cap. Medicul legist a declarat că acesta şi-a tras un glonţ în frunte. El nu a lăsat niciun mesaj pentru a-şi explica gestul", a afirmat procurorul în cadrul unei conferinţe de presă.

Miercuri, locuitorii oraşului Liege vor respecta un minut de reculegere în memoria victimelor acestui atac care a şocat întreaga ţară.

Un român, rănit uşor în atacul de la Liege. Bilanţul morţilor a ajuns la cinci, peste 120 de oameni răniţi



 

 

×
Subiecte în articol: morti cadavru raniti atentat
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close