Antena 3 CNN Externe Atenţionare MAE: Condiţii meteorologice nefavorabile în Slovenia. Sunt prognozate furtuni de zăpadă

Atenţionare MAE: Condiţii meteorologice nefavorabile în Slovenia. Sunt prognozate furtuni de zăpadă

Atenţionare MAE: Condiţii meteorologice nefavorabile în Slovenia. Sunt prognozate furtuni de zăpadă
de S.T.    |    21 Noi 2015   •   09:54
MAE informează cetăţenii români care se află sau călătoresc pe teritoriul Sloveniei că autorităţile locale au anunţat cod galben de ninsoare şi polei pentru zilele de sâmbătă şi duminică, circulaţia rutieră pe autostrăzile slovene fiind deschisă, dar sunt posibile disfuncţionalităţi.
   
Potrivit atenţionării de călătorie transmise de MAE, sunt prognozate furtuni de zăpadă în zonele montane înalte şi vânt puternic pe coasta Mării Adriatice.
   
Circulaţia rutieră pe autostrăzile slovene este deschisă, dar sunt posibile disfuncţionalităţi şi întârzieri în trafic. Se recomandă conducerea prudentă şi respectarea semnelor şi avertizărilor de trafic.
   
În perioada 15 noiembrie 2015 - 15 martie 2016 este obligatoriu ca autovehiculele care circulă pe teritoriul Sloveniei să fie echipate cu pneuri de iarnă.
   
MAE reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în "App Store" şi "Google Play"), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

×
Subiecte în articol: slovenia cod galben de ninsori polei
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close