Antena 3 CNN Externe Aterizare de urgență pentru un avion Wizz Air. Ce a făcut un bărbat la bord

Aterizare de urgență pentru un avion Wizz Air. Ce a făcut un bărbat la bord

Aterizare de urgență pentru un avion Wizz Air. Ce a făcut un bărbat la bord
15 Aug 2019   •   16:47

Un avion de pasageri care efectua o cursă pe ruta Budapesta - Reykjavik a fost forţat să facă o aterizare de urgenţă în Norvegia din cauza unui pasager turbulent, a declarat poliţia norvegiană, citată de DPA, respingând speculaţiile despre posibilă tentativă de deturnare a aeronavei. 

Potrivit The Sun, bărbatul a încercat să pătrundă cu forţa în cabina de pilotaj. 

"Un pasager sexagenar a fost scos din avion", a declarat pe Twitter poliţia din oraşul norvegian Stavanger (vest), precizând că niciun pasager sau membru al echipajului nu a fost rănit. 

Rapoartele iniţiale sugerează că bărbatul era în stare de ebrietate, însă purtătorul de cuvânt al poliţiei din Stavanger, Jon Dagsland, a precizat că pasagerul a declarat oamenilor legii că a luat medicamente şi nu-şi aminteşte nimic despre incident. 

Bărbatul, un cetăţean islandez, urmează să fie supus unui examen medical, a precizat Dagsland pentru DPA. 

Incidentul nu a fost tratat ca o tentativă de deturnare a avionului, însă pasagerul turbulent ar putea fi anchetat pentru nerespectarea ordinelor pilotului, a completat purtătorul de cuvânt al poliţiei. 

Aeronava Wizz Air, cu circa 200 de persoane la bord, a decolat ulterior de pe Aeroportul Sola, din apropiere de Stavanger, cu destinaţia Reykjavik.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close