Antena 3 CNN Externe Aterizare de urgență. Suspiciuni la bordul unui avion

Aterizare de urgență. Suspiciuni la bordul unui avion

Aterizare de urgență. Suspiciuni la bordul unui avion
25 Iun 2015   •   11:02

Un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgență pe aeroportul Modlin din Varșovia, pe fondul unor suspiciuni privind prezența la bordul aeronavei a unei substanțe explozive, informează joi postul de televiziune polonez TVN 24, citat de Reuters, informează Agepres.ro.

Poliția poloneză a anunțat la rândul său că o cursă de pasageri a aterizat de urgență pe aeroportul Modlin. Și operatorii aeroportului Modlin au confirmat că un avion de linie a aterizat de urgență, însă o purtătoare de cuvânt a aeroportului a refuzat să comenteze pe tema suspiciunilor privind existența unor materiale explozive la bordul aparatului de zbor.

Oficialii au închis aeroportul pentru zborurile ce urmau să aterizeze în timp ce au inspectat aeronava, potrivit unui comunicat publicat de compania aeriană Ryanair. Aeroportul crede că apelul telefonic a fost o farsă, adaugă comunicatul. "Aeroportul Modlin din Varşovia a primit un apel telefonic anonim care anunţa că un dispozitiv exploziv a fost amplasat la bordul unui avion Ryanair ce urma să decoleze de la Modlin către Oslo la ora locală 08.40 (09.40 ora României)", a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close